sqiten
Home / Curiosities / Toka është e para… (FOTO)

Toka është e para… (FOTO)

Kontribuova me kënaqësi në panairin “Shqipëria punon tokën” për të dhënë një mesazh shumë të rëndësishëm, përtej gjithçkaje: Vetëm duke e punuar tokën ajo na e kthen mbrapsht me të gjitha të mirat e saj.

Ishin dy ditë intensive, por fantastike në një kupolë-restorant në sheshin “Nënë Tereza”, me shefat e talentuar dhe me njerëz punëtor nga e gjithë Shqipëria. Toka është e para…

About Editor Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − one =