sqiten
Home / Curiosities / Samiti i II i Diasporës dhe një tryezë për Turizmin dhe Agroturizmin

Samiti i II i Diasporës dhe një tryezë për Turizmin dhe Agroturizmin

Diaspora është një gjerdan i çmuar për vendin tonë.  Jam i nderuar që isha edhe unë pjesë e Samitit të Diasporës ku fola për një nga fushat që e kam më shumë përzemër; Turizmin,  Agroturizmin dhe investimet në fshat, në një panel me shqiptarë të mirë.

Secili nga miqtë, me të cilët ndamë këtë bisedë, kanë sjellë  eksperiencat e tyre nga Diaspora duke dhënë një kontribut të çmuar për ndryshimin e Shqipërisë.

Të gjithë bashkë mund të bëjmë më të mirën për vendin tonë! Faleminderit!

About Editor Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =