Slide PADAM BOUTIQUE HOTEL & RESTAURANT
Padam Boutique Hotel and Restaurant, e vendosur në një vilë klasike në zemër të Tiranës, është një pikë
referimi unike për qytetarët e Shqipërisë.
Hotel Padam Boutique kombinon stilin elegant Victorian me dizajnin e brendshëm modern, komoditetet
dhe shërbimet, për të krijuar një ambient luksoz dhe të shkëlqyeshëm. Dhomat tona janë plot dritë dielli
dhe janë të rrethuara nga një kopësht i mrekullueshëm.
Slide Padam është destinacioni i duhur për adhuruesit e ushqimit. Shefi ynë i kuzhinës, Fundim Gjepali, i zgjedhur si Top 10 Shefat të Huaj në Itali, I cili ka zgjedhur një menu me mjeshtëri për të kënaqur të gjitha shijet e klientëve tanë. Menuja jonë sjell sofistikimin e kuzhinës mesdhetare dhe listën e zgjedhur
të verërave.Veranda mirëpret klientët e Restorantin ashtu edhe të Lounge Bar gjatë muajve të ngrohtë të verës,duke kombinuar elegancën dhe ndriçimin delikat me klimën e butë të Shqipërisë. Lounge Bar, i vendosurnë një kopsht të gjerë është një vend i përsosur për të kaluar një natë ose një pasdite të freskët mesfond muzikor.Wine Bar me ekspertët tanë somelierë do t'ju prezantojë zgjedhje të shkëlqyera.
Padam është gjithashtu vendi ideal për festime private, takime të korporatave dhe eventeve.
www.padam.al