sqiten
Home / Curiosities / ODA shqiptare

ODA shqiptare

Është gjithmonë bukur të mblidhesh në një “Odë” dhe këtë herë ishte edhe me tepër kënaqësi të organizoja pjesën e shërbimit dhe ushqimit.

Jam shumë i lumtur që isha pjesë e Odë-s ku shumë personazhe të famshëm, që jetojnë brenda dhe jashtë vendit u mblodhën për të promovuar Shqipërinë.

Ata janë ambasadorët e vërtetë të vendit tonë në shtetet ku jetojnë, por këtë herë u bënë bashkë në vendin e origjinës në një mbrëmje speciale, me ushqim, muzikë të mirë, por edhe duke dhënë mesazhe domethënëse se si mund ta duam dhe ta promovojmë këtë vend, qoftë edhe duke qenë larg tij.

About Editor Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − eleven =