Slide ANTICO ARCO
Në vitin 1996 u themelua Antico Arco, në majë të kodrës Gianicolo, përpara muzeut Garibaldi, disa hapa nga kopshti botanik, por mbi të gjitha afër pamjes më të bukur të qytetit të Romës. Endrra që kemi patur gjithmonë është të përjetojmë një vend që është si një ishull i lumtur për ne që punojmë atje dhe për ata që vijnë të na vizitojnë. Zgjedhja e produkteve tona bazohet në një etikë që i kushton vëmendje të veçantë ushqimeve themelore, rreptësisht organike, të tilla si domate, vaj, miell, mish, duke siguruar procesin e duhur të zinxhirit të furnizimit. Të gjitha të kombinuara me një konsum të reduktuar të plastikës. Keta jemi ne. Nuk do ta ndryshojmë
botën, jo vetëm, por ndërkohë ky është kontributi ynë i vogël.
Antico Arco Restaurant: www.anticoarco.it