sqiten
Home / Curiosities / Çfarë do të ndodhë sonte në Materchef?

Çfarë do të ndodhë sonte në Materchef?

“Një gjysmëfinale për pasionantët, ëndërrimtarët, por sidomos për shqiptarët që jetojnë përtej detit. Emocione pafund, në anijen më të ëmbël që bën itinerarin Durrës-Bari – Anija “Rhapsody”. 4 më të mirët do gatuajë për më të mirët”- shkruhet në faqen e Masterchef në Facebook.

Një nga emisionet më të ndjekur në televizionet tona, Master Chef Albania 3, sonte në mbrëmje ka gjysmë finalen e tij. Sipas burimeve tona, programi i sotëm është xhiruar në detin Adriatik dhe të katër konkurrentët e mbetur do të përballen me sfida dhe emocion të veçanta të paprovuara ndonjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 1 =