sqiten
Home / Recipes / By Followers

By Followers

Me këto 5 ushqime vera do të jetë më e shëndetshme

Qëndroni të bukur, të freskët e të hidratuar me ushqimet e duhura. Shalqiri: Ky frut është superhidratues! Shalqiri përmban 90% ujë, ka kalori të ulëta, përmban vitaminë C dhe likopen—i njëjti antioksidant i fuqishëm që është gjetur edhe tek domatja dhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit të disa llojeve të kancerit. …

Read More »