sqiten
Home / Recensions

Recensions

“Padam” mbush 1 vjeç!

E frekuentoja shpesh Padam kur vija në Shqipëri. Më ndillte ky ambient. Kisha kohë që kërkoja diçka me këto karakteristika. Ishte fillimi i vitit 2016 kur Erioni me Brizin më kërkojnë të bëhesh pjesë e Padam. Më pëlqeu shume ideja pavarësisht që Padami kur e morëm ne ishte një gërmadhë …

Read More »

Dy fjalë për blogun

Të dashur miq, blogu https://www.fundimgjepali.com/ është konceptuar si një hapësirë virtuale për të qenë më pranë jush. Kam menduar të vij më këtë faqe, duke iu ardhur në ndihmë dhe duke servirur receta interesante dhe specialitetet e mia. Por nga ana tjetër do të ndajmë së bashku eksperiencat e të …

Read More »