sqiten
Home / My Suggestions

My Suggestions

Shega, mrekullia e vjeshtës!

A e dini se shega është një ndër frutat më të rrallë në tokë për nga vlerat që ka për shëndetin? Nëse doni të dini se çfarë duhet të konsumoni gjatë kësaj periudhe, atëherë ne po ju themi se shega duhet me patjetër të bëjë pjesë në shportën e ushqimeve …

Read More »

Shijet e vjeshtës

Çdo kohë ka ushqimet e veta, ndaj dhe ato sezonalet nuk duhen lënë pas dore. Vjeshta është gjithmonë e vështirë për t’u përballuar, së paku emocionalisht, pasi shpesh na kujton afrimin e dimrit të gjatë e të ftohtë. Por, kjo nuk vlen për çdokënd. E gjitha varet edhe nga mënyra …

Read More »