sqiten
Home / In the Media

In the Media

Kur shkoni në restorante kini parasysh këto…

Kur ulemi në restorante dhe kamerieri na vendos përpara menynë, në listë kemi një gamë të gjerë ushqimesh të cilat kuzhina i ofron. Por kujdes, ekspertët e ushqimit paralajmërojnë se disa prej tyre nuk është mirë t’i konsumojmë. “Cilat ushqime duhet të shmangen në restorante” është një pyetje së cilës …

Read More »