sqiten
Home / Curiosities

Curiosities

ODA shqiptare

Është gjithmonë bukur të mblidhesh në një “Odë” dhe këtë herë ishte edhe me tepër kënaqësi të organizoja pjesën e shërbimit dhe ushqimit. Jam shumë i lumtur që isha pjesë e Odë-s ku shumë personazhe të famshëm, që jetojnë brenda dhe jashtë vendit u mblodhën për të promovuar Shqipërinë. Ata …

Read More »

Momente nga një ngjarje e bukur në Tiranë

Javën e kaluar në Expocity Albania u organizua edicioni i tretë i panairit “Food & Drink Festival”. Panair i cili i dedikohet industrisë së ushqimit, pijes dhe verës ishte i fokusuar në ruajtjen e traditës, krijimin e një platforme promovimi të zhvillimeve më të fundit të këtij sektori, duke ofruar …

Read More »

Toka është e para… (FOTO)

Kontribuova me kënaqësi në panairin “Shqipëria punon tokën” për të dhënë një mesazh shumë të rëndësishëm, përtej gjithçkaje: Vetëm duke e punuar tokën ajo na e kthen mbrapsht me të gjitha të mirat e saj. Ishin dy ditë intensive, por fantastike në një kupolë-restorant në sheshin “Nënë Tereza”, me shefat …

Read More »

“Shqipëria punon tokën”

“Shqipëria punon tokën-Konsumo shqip”është një panair që më ftoi të jem prezent nesër dhe pasnesër (29-30 nëntor) në qendër të Tiranës, në Bulevardin Dëshmorët e Kombit. E pranova me kënaqësi ftesën e ardhur nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për këtë event pasi promovimi i produkteve shqiptare është edhe …

Read More »

Të bëjmë apo jo pushime në jug?

  E ndava mendjen këtë vit dhe vendosa që pushimet t’i kaloja në jug të Shqipërisë. Koka më ishte mbushur me një mal me paragjykime pasi kisha shumë miq që më thonin: “Ç’të duhet në jug, aty shpenzon shumë dhe shërbimin nuk e merr siç duhet, madje trajtimi që të …

Read More »