sqiten
Home / About Me

About Me

About me

Kjo që do ju tregojmë është historia e një njeriu që u bë shef. Emri i tij është Fundim Gjepali. Ka lindur në Shijak dhe që i vogël është ushqyer me kulturën e respektit ndaj ushqimit. Ai u rrit në fshat në mesin e ushqimeve të shëndetshme dhe dashurisë për kuzhinën biologjike,

Read More »